Jaahas se on reissu ohi ja turvallisesti ollaan kotona Suomen Turus.

Perjantaina ennen lähtöä kentälle lojuttiin vielä rannalla. En tiedä liekö syynä mun vaalea ja punoittava iho vai mikä mutta Channel 5 halusi haastatella mua heidän auringon oton ohjelmaan. Kerroin että punainen on mun ominaisväri ja näytin rasvapurkkiani (sattui olemaan 20 mukana tällä kertaa) ja läpäisin heidän testin. Well done! Aikamme lojuttua rannalla kiitimme ja kumarsimme, oli aika lähteä kotiin. Löydettiin Dollarin auton palautuspiste ilman kiroilua tms, navigaattori tosin olisi taas opastanut ihan omiaan mutta päätettiin että interstatella ajetaan opasteiden mukaan eikä sen kirotun nais äänen (päässä soi laskee uudelleen....) Palautuskin sujui hyvin, ajoivat auton heti pesuun, sinne se loman pelastaja, auto nimittäin ei jättänyt meitä pulaan. Kentällä oltiinkin sitten hiukan liiankin hyvissä ajoin, jo kahdelta ja lento lähti vasta 19.50. No tällä kertaa se oli vain positiivista. N. parituntia ennen koneen lähtöä ne aloitti nimittäin metsästämään vapaaehtoisia jotka voisivat matkustaa Lontooseen vasta seuraavana päivänä, kone oli täyteen buukattu. Tästä vapaaehtoisuudesta oltaisiin annettu uudet liput seuraavan  päivän lennolle sekä 700-800 dollarin matkalahjakortti, ja tietty hotelliyö. Kaiken kaikkiaan 13 jäi Losiin odottamaan...ei herkkua. Rannalle jäi siis viimeiseksi sisään chekanneet. Meillä oli sisään chekattaessa ylipainoa mun laukussa lähes 20 paunaa. Jouduttiin siinä siirtämään kamaa Antin reppuun ja käsimatkatavaroihin, no onneksi oli tilaa...Pitkä lento sujui huomattavasti mukavammin nyt yöllä kuin mennessä päivälentona. Lontoossa saatiin odotella taas muutama tunti, jonka aikana mm. kiisteltiin siitä mihin Antti tarvitsee luottokorttia tai edes Visa Electronia...Helsinkiin päästiin vihdoinkin klo 11.10, ja suurena yllätyksenä meidän laukut tuli meilkein ensimmäisinä, hienoa!!

Auto lentoparkista ja nokka kohti Hankoa, perillä oltiin 1.30, hiukan yliväsyineinä mutta taidettiin molemmat nukahtaa kuin tukit. Aika merkillistä miten perjantai oli yhtäkkiä muuttunut sunnuntaiksi?

Nyt ollaan siis kotona, tosin olen tänään käynyt virus (tai joku sellainen) testissä, että voitasiin poissulkea sikainfluenssan mahdollisuus...eilen alkoi kurkkukipu joka on pahentunut tänään. Aika huonoa tuuria saa olla jos tulos on positiivinen...