Kirjoitin just pitkän stoorin koko päivästä ja saakelin netti kaatu, teksti ei tallentunut ja no loppu on historiaa. Lyhyt kuvaus siis päivästä. Anna kävi aamulla klo 5 yksin katsomassa auringon nousun, ja törmäsi sarvipäisiin elukoihin. Aamupalan jälkeen baanalle, päästiin ajamaan vanhaa 66 yli 100 mailia. Pysähdyttiin matkan varrella Hackberry General Storeen, siellä oli kaikkea kivaa vanhaa rojua 66 varrelta. Antti löysi myös kalalammikkon ja liskon (tästä tulossa kuvia Jooalle). Lisättiin myön nasta Turun kohdalle karttaan ja jätettiin vitosen käyntikortti muiden korttien sekaan. Lämpötila oli noussut päivän aikana jo sen verran että päätettiin huristella eteenpäin ilman kattoa, joka kuitenkin vaati jatkuvan rasvan lotrauksen. Kingmannissa käännyttiin pohjoiseen päin, ja suunnistettiin Hooverin padolle. Tehtiin siellä oma kierros, lämmön takia ei jatksettu lähteä parin tunnin opastetulle kierrokselle. Mieltön kompleksi, upean sinistä vettä joku houkutteli uimaan ja lisäksi paikan päällä oli suurin koskaan näkemäni sillanrakennus työmää. Lämpöämittari oli tässä vaiheessa jo noussut aamun 53 F:sta 91 F, kunnia ilmastoinnille!

Las Vegasiin ja oikelle hotellile MGM Grandille päästiin helposti navigaattorin avulla tosin Vegas tuli vastaan hiukan yhtäkkiä. Näin idästä päin tultaessa ei tullut sitä ns. aavikkoa jonka keskelle kaupunki on rakennettu...Hotellihuoneesta kerroksesta 14. näkee suoraan lentokentälle, tosin mitään ääniä ei kuulu. Käytiin myös illalla syömässä ja pelikierroksella, tuhlattiin 20 dollaria alta minuutissa. Tähän myös pieni huomautus, eli jos jompikumpi meistä pyytää tulevina päivinä vippiä niin älkää missään tapauksessa suostuko (pätee tiistaihin asti....)!!!

Täällä muuten sai taas hyvää mansikka margaritaa, tällä kertaa 0,5 litran lasista sai nauttia sekoitusta margaritasta ja mansikka daiquriinistä...nam:)